Лъжата, която Хари и Меган разобличиха

Освен без подкрепата на кралския двор и роднините си, след Мегзит принц Хари и Меган Маркъл останаха и без много свои доскорошни приятели. Те един по един се отдалечиха от бившата кралска двойка и предпочетоха да заемат страната на по-силния – монархията.
Тези дни се заговори, че съпрузите са останали и без покана за сватбата на херцога на Уестминстър Хю Гросвенър, които им беше толкова близък, че дори го избраха за кръстник на сина си Арчи. На събитието се очаква да присъстват принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и крал Чарлз и кралица Камила.
След тиражирането на тази новина дойде и нейното опровержение от говорител на принц Хари и Меган Маркъл. Цитиран от Page Six, той заявява, че двамата всъщност са получили покана за сватбата, но са предпочели да не присъстват, за да не се създават неудобни ситуации и излишно напрежение. А такова със сигурност няма да липсва, когато Хари, Меган, Уилям и Кейт са на едно място.
Източникът дори пояснява, че принц Хари лично се е обадил на своя приятел Хю Гросвенър, благодарил му е за поканата, но му е заявил, че лично според него ще е най-добре той и Меган да не присъстват. Извинил се е и предварително за отсъствието им във важния ден.
Особено след излизането на книгата на Омид Скоби Endgamе миналата седмица, това решение на Хари и Меган не е изненада за никого. Надали и самият Гросвенър е очаквал друг развой на събитията, имайки се предвид, че по-малкият син на крал Чарлз всячески избягва близки срещи с роднините си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой е личност на 2023 г.

Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието това отличие се дава на човек, който през изминалите 12 месеца е имал най-голямо обществено влияние, било то положително или отрицателно. Миналата година бе отличен украинският президент Володимир Зеленски, а предишни носители са били Барак Обама и Грета Тунберг. За личност […]

Subscribe US Now