Личното признание на Ник и Приянка

Откакто станаха родители в началото на годината, Ник Джонас и Приянка Чопра не крият радостта си от това, макар да показват рядко снимки на малката Мелти Мари в социалните мрежи. Двамата обаче бяха откровени за един факт, свързан с детето.
В Деня на майката през май месец и двамата споделиха, че бебето, родено с помощта на сурогатна майка, е прекарало над три месеца в отделение за интензивно лечение на новородени.
Тогава 39-годишната актриса и 29-годишният певец не разкриха какви точно са били проблемите на Мелти Мари. Но в ново интервю за списание People Ник разкрива защо са решили да направят това признание пред феновете си.
“Смятам, че това, което споделихме в социалните медии, беше чувството на благодарност за това, че детето ни най-после е у дома. И благодарност за всеки, който помогна по време на престоя й в болницата.”
Джонас допълва, че това е важно за всеки друг човек, който преминава през такива трудности, свързани с детето му или собственото му знае. “Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, не сте сами”, казва Ник пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бионсе изненада всички

Бионсе успя да изненада и зарадва феновете си, като официално потвърди първите подробности за предстоящия ѝ седми студиен албум. На 16 юни уебсайтът на певицата се промени, за да изобрази информация за новия запис. Разбираме, че албумът се казва Renaissance и е “акт I”, което ни навява на мисълта, че ще е […]