Як хейт за Гери-Никол след скандални СНИМКИ 18+ от РД

Гери-Никол определено е абонирана за скандала, дори и когато празнува рожден ден. Разбира се, нейното празнуване винаги е провокативно, дръзко и в случая – много разголено, което й навлече и мощна доза хейт в мрежата.

Последователите на предизвикателната блондинка направо я съсипаха от критики заради начина, по който изглежда навръх личния си празник. Ако сте очаквали просто една торта и момиче в красива рокля до нея, много ще сбъркате.
Гери-Никол си показа зърната на скандална СНИМКА 18+
Този път Гери-Никол мина всякакви граници, защото се пусна полугола, буквално по задни части, до свръхкичозна торта.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

“Ужас това е снимка за рожден ден. Просто спирам да следя. Това е моя отговор на пошлостта”, “Що не си топна и гъза в тортата да видим с какъв пълнеж е? Ужас нямам думи, къде отива България…”, гласят само малка част от коментарите под поста на певицата.
Тези СНИМКИ 18+ на Гери-Никол нагорещиха до крайност мрежата
“И това е рожден ден… на мен по ми прилича на еротичен филм, че снимат”, пък й пише гневен потребител, на когото определено гледката не се е понравила особено./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина на Рита Ора

Знаем, че Рита Ора и Тайка Уайтити са заедно от известно време и не го крият. Двамата изглеждат супер щастливи и често се придружават един друг на работните си ангажименти. Оказва се, че отношенията им са минали на ново ниво. Рита и Тайка вече са женена двойка според информацията на […]