Когато съседката се опита да удуши Чарли Шийн

В последните години Чарли Шийн претърпя пълна промяна и гледа да не се забърква в неприятности. Но понякога неприятностите сами те намират. И точно така се оказва при тази случка от 20 декември.
Тогава актьорът пребивава в просторен апартамент под наем в скъп квартал на Малибу. Но изглежда и там не може да се чувства сигурен за живота, защото става жертва на нападение от остана на неговата съседка Електра Шрок – разведена блондинка, последователка на будизма. 
По думите на Шийн, тя се е опитала да го удуши, затова и е била официално обвинена в “престъпно нападение със сила, което може да причини тежка телесна повреда”. Първоначалното обвинение за “нападение със смъртоносно оръжие със сила” беше оттеглено, а Шрок не спира да твърди пред властите, че е невинна.
Нейни близки пък заявиха пред медиите, че тя е толкова добра душа, че и муха не може да убие. Затова смятат, че обвиненията срещу нея са скалъпени и неверни.
Засега обвиняемата не е чула окончателната си присъда и остава в ареста, защото обявената сума за гаранцията й е цели 75 хиляди долара. Освен това й бе издадена ограничителна заповед да не приближава до звездата от “Двама мъже и половина”. Тя има две предишни провинения, записани в досието й, едно от които е отново за нападение.
Чарли Шийн признава, че се чувства много изплашен и притеснен след случката. Той е прегледан от лекари и не са установени никакви травми вследствие на нападението. Има само няколко предишни шева, един от които се е отворил заради физическия сблъсък, предава Daily Mail.
Според прокурора по делото, обвиняемата е сграбчила актьора в областта на врата, но той явно е успял да й противодейства бързо и ефективно. Следващото заседание е на осми януари, когато вероятно ще стане ясна и окончателната присъда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалната коледна снимка на Джон Траволта

Коледа е време за семейството, а в живота на Джон Траволта едва ли има нещо по-важно. Особено след ненавременната смърт на съпругата му Кели Престън, след която актьорът сам отглежда двете си деца. 69-годишният Траволта публикува снимка в профила си в Instagram, на която го виждаме с децата му – […]

Subscribe US Now