Диляна Попова попари фенка заради корекцията на устните СНИМКА

Диляна Попова за кой ли път трябваше да обяснява какви и дали си е правила корекции, за да изглежда така, както изглежда. Скорошна снимка на моделката провокира любопитна комуникация.

Брюнетката, която се слави с естествената си красота, се показа наскоро от парти, но фотоса й предизвика бързи реакции, защото на него устните й изглеждат като след интервенция за уголемяване.
Какво направиха Алекс и Диляна? Подпалиха мрежата в този вид… СНИМКИ
“Не издържахте на надпреварата за напомпани устни…”, заяви потребителка в профила на Диляна в социалната мрежа. Но самата тя веднага побърза да тушира клюката с краткото и ясно: “Не позна”.

Диляна Попова с тайна сватба на Царево? СНИМКИ
“Остани себе си, please. Не калъп!”, включи се и друга фенка на популярната моделка от Гулянци, която май от години е свикнала на подобни спекулации по свой адрес./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Пол Уокър с интимно признание

На 24 юни Върховният съд на САЩ анулира конституционното право на аборт за жените в страната. Скандалното решение предизвика гнева на много хора, а много популярни жени сподели собствените си истории, свързани с аборта. Една от тях беше и дъщерята на покойния Пол Уокър. “Днес правим крачка назад в историята […]