Скандал в “Ергенът”. Изхвърлиха злото от шоуто, зрителите ликуват

Напрежението в риалити формата “Ергенът” ескалира и две от участничките си скочиха на бой. Липсата на кухненската везна на Симона доведе до кулминацията на скандала., след като обвини Теодора в кражба.  

Този пък продукцията и самият ерген Евгени Генчев взеха адекватно решение и отстраниха най-големия агресор в цялото шоу. 
Скандалът между Теодора и Симона видимо не се хареса на Евгени, който направи всичко възможно да ги сдобри и по цивилизован начин да решат проблема си. 

Теодора не прие протегнатата ръка на Симона и продължи да се държи надменно. Накрая на вечерта красивият пианист раздеде рози на дамите, но китките бяха с една по-малко от броя на момичетата. И така, той прецени, че детегледачката Теодора не заслужава да продължи в шоуто. 
“Теодора е ходещо зло. Добраз стратегия е, че я махната от шоуто. Още с влизането си в ‘Ергенът” стана антипатична на зрителите. Да не говорим, че изглкежда доста по-възрастна от 19-годишна, а корекциите, които си е направила, определено не са за хубаво”, гласи един от коментарите. 
“Не знам коя майка би си поверила детето на тази детегледачка. Надявам се след видяното в шоуто нито един родител да не я потърси за тази работа. Да си пусне обява в друг сайт, най-добре да пита приятелката си Габи, и там ще печели добре и определено за това си я бива повече”, пише друг възмутен зрител./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Дейвид Бекъм все още впечатлява Виктория

По принцип не е кой знае колко лесно един мъж да впечатли половинката си. А още по-трудно става, когато двамата са заедно от над 20 години. Много са се опитвали, но не всички са успявали. Е, когато си Дейвид Бекъм дори това начинание е възможно. И го прави да изглежда лесно. В […]