Роклята на отмъщението на Оливия Уайлд

Последните две години са изпълнени с нови преживявания за Оливия Уайлд и не говорим за тези в професионален план.
Тя първо доста изненадващо се раздели със съпруга си Джейсън Съдейкис, а не след дълго започнаха слуховете, че има връзка с Хари Стайлс. Тези слухове в последствие се оказаха верни макар двамата така и да не обявиха официално, че са заедно.
Но преди около месец стана ясно, че двамата са решили да се разделят. Нищо от това обаче няма значение, защото Оливия Уайлд направи така, че всички не само да говорят, но и да не откъсват поглед от нея.
Актрисата реши да се появи на People’s Choice Awards 2022, където режисираният от нея филм “Не се тревожи, скъпа” взе статуетката за най-добър драматичен филм. Уайлд бе заложила на черна прозрачна рокля на Christian Dior, която е доста провокативна и не оставя много на въображението.
Но въобще не сме изненадани от избора ѝ на рокля и провокацията, която се опитва да отправи, защото напоследък стана все по-често срещано. Флорънс Пю, която също участва в режисирания от Оливия Уайлд филм, през лятото също реши да облече прозрачна рокля, през която се виждат гърдите ѝ.
Като от E! Online определят визията на режисьорката като рокля на отмъщението след раздялата си със Стайлс. Иначе, Уайлд благодари на целия екип на филма за отдадеността, с която всеки ден са се явявали на снимачната площадка по време на пандемията. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво още знаем за смъртта на Кърсти Али

Вчера, 6 декември, стана ясна новината за смъртта на актрисата от сериала “Бар наздраве” Кърсти Али. Обявиха я двете ѝ деца Тру и Лили Паркър, които сега разкриват и каква е причината за смъртта на майка им. Още от изявлението вчера научихме, че малко преди да почине, Кърсти Али е […]