Ново 20! Алекс и Дани се развеждат, а все още са… СНИМКИ

Раздялата между Алекс и Дани Петканови започва да заприличва на зле режисиран сапунен сериал. След като преди не много време двамата отново бяха пред дилема за съвместното си бъдеще, а после обясниха пред цяла България в канала си за какво се карат и дали са още заедно, сега очакваме новия им ход.

Вероятно нямаше да има въпросителни сред последователите на звездното семейство, което наскоро обяви, че този път раздялата е окончателна, ако двамата не продължаваха да делят един покрив в тузарския пернишки квартал “Делта Хил”, популярен като “Бевърли Хилс” – квартала на богатите.
Алекс Петканова стана кожа и кости след развода, Дани вече е с нова СНИМКИ

От последните публикации на Лудия репортер и моделката в социалните мрежи става ясно, че интериора на кадрите и при двамата е доста добре познат, защото е от дома им, в който преобладават ярки цветове, нестандартни мебели и арт декорации, пише “Галерия”.
Голямо унижение! Алекс прибира всичко след развода, Дани остава гол като пушка СНИМКИ
Засега нито Дани, нито Алекс признават да живеят още заедно, но немалка част от феновете им вече подозират, че и този път става дума за пиар трик. Май историята започва да прилича на тази за лъжливото овчарче и дори и в даден момент да казват самата истина, малцина ще им повярват.
Все пак, да не забравяме, че двамата се издържат основно от инфлуенсърство, а семейното им гнездо глътна над половин милион лева и бе закупен от хонорарите им от 300 000 лв., които получиха от риалити формата “ВИП Брадър” от 2017 г., когато се и ожениха пред цяла България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now