Кейт Хъдсън посреща утрото без горнище

Наскоро Кейт Хъдсън навърши 43, но признаваме – не бихме казали, че изобщо изглежда на толкова. Тя е все така в страхотна форма и продължава да демонстрира в Instagram, че се грижи добре за себе си и тялото си. И най-новата ѝ снимка нажежава страстите в и без това вече знойното време навън.
От най-новия пост на Кейт в Instagram разбираме как е посрещнала утрото си. Очевидно сутринта ѝ е била лежерна, наслаждавайки се на чаша кафе в дома си докато е… гола.
Е, не се е съблякла съвсем изцяло. На снимката я виждаме с черни слипове с висока талия, но явно е решила да не ги съчетава с нищо и да остане без горнище.
Дългата руса коса на Кейт прикрива гърдите ѝ и така пак не оставя много на въображението.
Но докато реакциите на приятелите ѝ за кадъра бяха одобрителни, то в другата крайност беше тази на брат ѝ Оливър.
“Не”, съвсем кратко пише той като коментар под разголената снимка на сестра си. Личи, че едва ли може да бъде по-недоволен от решението на Кейт да се покаже толкова разсъблечена.
Оливър и преди е споделял пред US Magazine, че със сестра му имат различни виждания и представи. Включително и за отглеждането на деца (и двамата са семейни от няколко години).
“Имаме различни идеи. Със сигурност основно искаме децата ни да са добри човешки същества, да са възпитани и да разбират, че са късметлии да са родени в семейства, подобни на това, в което ние израснахме… но по-скоро е заради начина, по който правим нещата. Какво разрешаваме да гледат децата ни, свободите, които им позволяваме. Различни сме в това отношение.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В какви отношения са Камила и Кейт Мидълтън

Камила все по-често е в светлините на прожекторите, а времето й като бъдеща кралица-консорт наближава все повече. На прага на 75-ия й рожден ден тя се появява като гост-редактор на най-популярното списание за градини във Великобритания Country Life Magazine. Най-любопитният факт от гостуването й са снимките – те са направени […]