Роксана се развежда с втория си мъж, а причината е скандална

Фолк певицата Роксана е пред развод с втория си мъж, който е значително по-млад от нея.

В голямо интервю пред Мон Дьо изпълнителката не обясни какъв точно е проблемът между двамата, но беше категорична: „Прощава Господ, а аз не съм Господ”. 
И допълва: “Не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си. Не искам да казвам нищо повече, защото безспорно отношенията ни са разклатени, но не знам какво ще се случи в утрешния ден”.

Мъжът на Роксана е изяло на нейна издръжка и се говори, че харче дори повече от нея. А докато тя изкарва парите, той излиза и се забавлява, което не се нрави особено на певицата и е решила да вземе мерки. 
В интервюто Роксана е категорична, че нещото, с което не може да се съгласи, е слободията, а искрено я гневи развратът. „Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки”, коментира още Роксана.
Кралицата на ромската музика разказа и за подигравките, които търпи заради етноса си. „За мен расизмът трябва да е подсъдим. Унижавана и подценявана съм била само от колеги. Обяснението за това е само едно – че съм можеща. За мен най-травмиращо е, когато обиждат децата ми” – споделя тя./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дрейк в 26 факта

Днес, 24 октомври, рожден ден празнува канадският изпълнител Дрейк. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now