Ед Шийрън и поредното тежко изпитание в живота му

Редица са трудностите, през които е преминал и продължава да преминава Ед Шийрън. Музикантът с бляскава кариера, чиито песни винаги се превръщат в хитове, всъщност преживява редица тежки моменти в личен план.
Един от последните такива е загубата на любимата му баба. Преди броени дни Ан Мери, известна още като Нанси, е починала в старческия дом Castle Gardens, в който е прекарала последните години от живота си, съобщават от Metro.
Шийрън е изключително привързан към своята баба. Дотолкова, че дори ѝ посвещава песен. “Nancy Mulligan”, е една от най-личните му мелодии от издадения през 2017 г. албум Divide. Тя проследява романса между бабата и дядото на Ед, които успяват да запазят любовта си, въпреки че произлизат от различни религиозни среди.
На 5-ти май пък предстои премиерата на документалната поредица от четири епизода на Disney, посветена на музиканта. Ed Sheeran: The Sum of It All разкрива доста лични моменти от живота на музиканта. Като например смъртта на един от най-добрите му приятели от детските години и съдебните дела за плагиатство. Както и тежката диагноза, която съпругата му Чери Сиборн получава по време на втората си бременност.
В емоционални сцени в документалния филм 32-годишният Ед може да бъде видян да плаче, докато разсъждава върху страховете си, че Чери може да умре. През февруари, 2022 г. тя е диагностицирана с тумор. Но тъй като е бременна в шести месец, се е наложило да изчака с операцията до раждането на детето.
Тежката диагноза се отразява тежко на Шийрън. Дотолкова, че, научавайки я, написва седем песни в рамките на четири часа. Както споделя самата Чери в поредицата: “Някои хора пишат дневник и изкарват емоциите си през писалката, а Ед, ако му се случи нещо наистина интензивно, ще седне и ще напише песен”.
Чери ражда дъщеря си Юпитер преди една година, без никакви усложнения. Двамата с Ед имат по-голяма дъщеря Лира Антарктика (2).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Кейти Пери и Орландо Блум поддържат стабилна връзката си

За първи път Кейти Пери и Орландо Блум започват да се срещат през 2016 г. И след като през 2017 г. се разделят за кратко, година по-късно се събират отново. Оттогава не минава много време и през февруари 2019 г. актьорът решава да предложи брак на половинката си. Двамата все […]

Subscribe US Now