Ново 20! Не Джизъса, а Златка изневерила първа със… СНИМКИ

Сагата между Златка и Благой не е приключила, поне не откъм пикантни истории. Нищо, че Джизъса вече отново е женен, а Райкова – с ново гадже.

Оказва се, че по време на почти 3-годишната им връзка плеймейтката системно кръшкала на бившия футболист. Нещо повече – според запознати именно тя е била първата, която е изневерила.
Златка направи нещо непростимо на сина на Благой, остави го без… СНИМКИ

“Златка месеци наред кръшкаше на Благо с различни мъже. Уж се криеше, но София е малка и всичко се разбира. Нейният гримьор Цецо Андреев й служеше за параван и постоянно я прикриваше пред Благо”, пише “Уикенд”, цитирайки хора, явно запознати с интимните подвизи на блондинката.
Малко, след като стана ясно, че Златка и Благой се разделят, тя се загаджи с арменеца Карен Хачатрян. Но се твърди, че двамата са се запознали още докато Златка е била обвързана с Джизъса, но са криели връзката си.
“В момента няма сигурен доход, занимава се с търговия с биткойни и показва фалшив лайфстайл с надеждата да стане истина. Златка не е единствената, с която е опитвал да го направи, прецакал е много други. А тя просто си го връща на Благой, за това, че не й прости изневярата и я заряза”, пък коментират в светските среди.

Хора от обкръжението на Карен го описват като абсолютен нарцис, твърди още изданието. А с връзката си със Златка той целял да получи внимание и най-вече да бъде известен. “Чрез нея може да получава предложения за различни реклами. Той си беше купил последователи в стария си профил, като за нощ бяха нараснали с 10 000 и беше опитал сам, но безуспешно”, твърдят приближени до арменеца./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кейт Мидълтън каквато не сме я виждали досега

Отминалият уикенд се оказа доста спортен за херцозите на Кембридж. Докато принц Уилям от трибуните на Уембли, а децата му най-вероятно край телевизионния екран подкрепяха женския национален отбор по футбол във финала за Евро 2022, съпругата му беше извън Лондон. Кейт Мидълтън се включи в състезание, част от Игрите на […]

Subscribe US Now