Галена отпразнува шумен 37-и рожден ден! Ето кои звезди я уважиха СНИМКИ

По традиция Галена празнува шумно рождените си дни и тази година на 21 май в семейното заведение в Арбанаси се вдигна щур купон по случай 37-ия рожден ден на хитовата изпълнителка. 

Тя шашардиса гостите си с изискването на дрескод, който включваше дънково. Самата тя бе подбрала два дънкови тоалета – къса и дълга рокля, с които обра всички точки на партито. Гостите й, сред които много известни лица от България и Сърбия, също уважиха желанието й за облекло и спазиха дрескода. 

С Фики
За никого не е изненада, че на партито на Галена се появиха дуетните й партньори Меди и Фики, както и племенницата й Доника, която от известно време се изявява също на фолк сцената. Композиторът Даниел Ганев и жена му Сиана – бивша певица на “Пайнер”, също получиха ВИП показа за звездния купон. 

С Меди
Най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави българската си колежка с няколко песни от репертоара си. 
Мъжът на Галена – Галин, много искал да подари на жена си гръцката звезда Паола Фока, но не успял да я уреди за участие същата вечер. все пак запазил идеята си за някое от следващите партита на своята прекрасна съпруга./show.blitz.bg

С Теа Тайрович 

С мъжа си Галин

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now