Тино от “Сървайвър” е гадже с известна певица СНИМКИ

Певецът Тино, който взе участие в последния сезон на “Сървайвър”, призна публично за последната му любовна връзка. Оказа се, че има връзка със своя колежка певица. 

Тино показа любимата си по време на свой клубен концерт в София и шокира феновете си със самоличността на жената до него. 
Тино има връзка с колежката си Ника.  “Благодаря ти, че ме правиш част от пътя”, написа младата изпълнителка Ника в Инстаграм, публикувайки фотоси от музикалната изява, където бе сред специалните гости заедно с Влади Ампов – Графа и Михаела Филева.  “Благодарен съм, че съм част от твоя път”, отговори музикантът.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nadejda Aleksandrova (@n.a.nicka)

Любопитна подробност е, че талантливите творци наскоро свалиха завесата на личните си отношения. Тази тяхна любов не се е случила веднага, но пък препятствията и неравностите по пътя към нея сякаш изграждат онзи мост, по който вече са готови да преминат заедно, разказват двамата в интервю за graziaonline.bg.
Версиите им за тяхното запознанство се разминават, но така или иначе то се случва в „Гласът на България” преди пет години, когато и двамата достигат до финалната четворка.
Според Тино за първи път се заговарят на парти, на което екипът на предаването и участниците се събират, за да гледат първия епизод на музикалния формат. Според Ника обаче това било много по-рано, когато той ѝ предложил да седне на дивана до него, докато чакат за интервю още по време на снимките на предаването. Докато преминават през различните етапи на „Гласът на България”, между тях нищо не се случва, или почти нищо.
„Нейната темерутска обвивка изисква няколко години, за да бъде пробита. Тогава по-скоро започна работата по въпроса, която все още тече”, шеговито се включва Тино и допълва, че още не е сигурен дали е успял напълно да го направи.
„Още малко ти остана – усмихва се Ника. – Да, при мен е така, но пък когато остане някой, остава, независимо какво се случва после.” Признава, че двамата са минали през доста промени в отношенията си, но въпреки всичко знае, че каквото и да става, това е нейният човек.
„Имаше наместване на пластовете”, казва още Тино, а Ника добавя: „Били сме заедно и преди, просто в различен контекст, и може би когато се срещнахме пак преди година, парчетата просто паснаха”. Парчетата на техния пъзел на любовта, който продължават да изграждат.
Той споделя, че израстването, което е дошло с времето и преживяванията, определено му е било необходимо. „Момчетата се движим малко по-бавно от момичетата с някои неща, но пък тя се движи по-бързо от всички момичета, които познавам” – казва той шеговито. „Връщайки се назад, ако не се бяха случили тези разделяния по пътя, може би нямаше да сме заедно по начина, по който сме в момента. Защото на мен те ми дадоха много”, казва тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Внучката на Гуна Иванова се омъжи за приближен до 100 кила СНИМКИ

Едната внучка на народната певица Гуна Иванова вдигна пищна сватба, а младоженецът се оказа приближен до 100 кила. Името му е добре познато в шоу средите, най-вече сред музикантите.  Пищното тържество се е състояло на 19 ноември. Младата и талантлива фолклорна изпълнителка Ива Костадинова се омъжи за своя избраник – […]

Subscribe US Now