Какво цели Даниел Петканов

Вече от няколко месеца Даниел Петканов е свободен мъж, след като с Александра Богданска решиха да сложат край на брака и съвместното си съжителство.
Не знаем как тази раздяла се отразява на двамата, но пък ясно си личи, че физическа форма на Петканов не страда, а дори напротив – подобрява се. В един от последните му постове в профила му в Instagram разбираме и малко повече подробности.
Освен снимката, която показва, че се намира в страхотна форма, става ясно, че Даниел Петканов има сутришна рутина, която следва. Изпива половин литър филтрирана вода на гладно. Все така на гладно прави и кардио, което продължава около 20 минути.
Следва студен душ, който трае около три минути, и чак тогава закуска. Тя се състои от три бъркани яйца, половин авокадо, чери домати, две препечени филии черен хляб и една лъжица зехтин. Къде на шега, къде не, Петканов споделя, че всичко върви добре, но не качва килограми, въпреки че иска.
Пише, че в момента тежи 86 килограма, а желаното му тегло е цели 102 килограма. Закуската предизвика спорове в коментарите, защото повечето последователи на Даниел Петканов смятат, че със само три яйца на закуска много трудно ще покачи теглото си до желаното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо е бил откаран в болница Травис Баркър

Вчера, 29 юни, стана ясно, че Травис Баркър, съпругът на Кортни Кардашиян е бил откаран по спешност в болница в Лос Анджелис. Появиха се снимки, на които се вижда, че е бил отведен от дома си на носилка, а Кортни е последвала линейката с личен автомобил. Много от медиите, които […]