Панирани тестиси и варени лимфни възли станаха хит във “Фермата” СНИМКИ

Поредно тежко изпитание очаква риалити героите във “Фермата”, но, този път, на кулинарния фронт. Те ще трябва да приготвят деликатеси, които не всеки може да преглътне – панирани тестиси и варени лимфни възли.

Претендентите за стоте бона ще трябва да разфасоват теле, да извадят семенниците му и да ги сготвят по специална рецепта на наставника им, фермера Ники. “Тестисите се сваряват, панират се с яйце и брашно, и се пържат в масло. Стават като калмари!”, облиза се той. Лимфните възли на животното също няма да станат зян, а ще се превърнат в супа.
Царицата на сиренето аут от “Фермата” СНИМКИ

В следващите дни от участниците се очаква също да сътворят суджук от телешкия бут, а ребрата на животното да приготвят на пара. Единственият фермер с по-сериозен опит в разфасоването е литовецът Влад, който е работил в ресторант на прочутия готвач Джейми Оливър в Лондон.
Ето кои са модните икони на “Фермата” СНИМКА
“Отдолу, под ресторанта, имахме и месарница”, каза диетологът, който бързо се ориентира коя част от телето за какво ястие е подходяща./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще задмине ли Кейт принцеса Даяна

Принцесата на Уелс не е просто една от важните титли в британския кралски двор. Благодарение на принцеса Даяна, тя се превърна в символ на състрадателността и грижата от страна на монархията за нейните най-уязвими и страдащи поданици. А Кейт Мидълтън, която в момента е принцесата на Уелс, прави всичко възможно, […]

Subscribe US Now