Оземпик , малки хитрости и големи прозрения – трудното отслабване на Ребел Уилсън

Ребел Уилсън е от звездите, които не се притесняват да говорят за наднорменото тегло, проблемното отслабване и за всичко, през което са преминали по пътя към желаната фигура. Актрисата неведнъж е била откровена, че външният й вид дава пряко отражение на начина, по който се чувства. А сега получаваме нова доза признания, в които разкрива и за малка хитрост, до която е прибегнала.
В автобиографичната си книга Rebel Rising говори доста за усилията, които е положила, за да отслабне с над 35 килограма за две-три години. А сега в последното си интервю за Sunday Times си признава, че и тя е използвала така популярния напоследък сред известните личности и не само Оземпик.
Медикаментът, който по принцип е за диабет, се оказва, че дава страхотен резултат и в борбата с килограмите, но срещу съответните рискове за здравето, които Ребел Уилсън е решила да поеме.
Тя казва, че изпитва голям глад за сладко, заради който е решила да прибегне до лекарството, което е приемала за кратък период от време, за да успее да поддържа резултата от отслабването, и признава, че е била впечатлена от ефекта.
Сега актрисата вече не го употребява и е осъзнала, че освен на физическото си състояние, трябва да обърне внимание и на психичното си здраве, защото проблемите с храненето при нея са се дължали на трудности със справянето с емоциите, смята днес тя. И сега може с гордост да заяви, че се чувства щастлива, въпреки че все още е леко закръглена.
Ребел Уилсън дава съвет на всички момичета, че не бива да се стремят да изглеждат като модели на Victoria Secret, а да бъдат най-вече себе си. Тя самата е преминала през “емоционална война” и не крие, че има “сложни отношения” с храната, но и признава, че никога не е усещала натиск от околните, че трябва да отслабне – направила го е заради самата себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За кого скърби Дженифър Гарнър

Преди да стане актриса, Дженифър Гарнър израства в Западна Вирджиния заедно с майка си Патриша Ан Гарнър, баща си Уилям Джон Гарнър и двете си сестри – Мелиса и Сузана. Семейството им е сплотено и доказателство за това е подкрепата, която родителите на Дженифър са ѝ оказвали през годините. На […]

Subscribe US Now