Няма да може да познаете Жени Калканджиева на тази СНИМКА след свиждане на брат си

Жени Калканджиева качи стара снимка, на която трудно бихте я познали. Единствено по усмивката евентуално може да се сетиш, че на черно-белият кадър е шестата по красота в света. 

Миската трогна мрежата с ретро кадър, на който с майка си са на първо свиждане на брат си, който по онова време е войник. 
“Първо свиждане на батко. Благоевградски новобранец”, пише Жени под стария кадър, който явно й навява много спомени. 

Калканджиева е изключително близка с брат си Йордан. Именно той я защитаваше по време на скандалното й участие във ВИП Брадър. Като цяло се имат доста и се подкрепят, заедно с тяхната майка. Не така стои въпросът с техния баща. 
Неотдавна миската разказа как двамата с брат й са го хванали в изневяра и са съобщили на майка й. Въпреки това те се запазили като семейство, но скандалите станали неизбежни с натъртване на тази история./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с Борис Бекер

Борис Бекер е от примерите до каква степен може да се преобърне живота ти, ако не си си направил добре сметките… колкото и да си известен. Трикратен носител на титлата от Уимбълдън, легендарният тенисист беше осъден на две и половина години затвор за укриване на данъци. Това се случи през […]

Subscribe US Now