Ето кой печели този сезон на Hell’s Kitchen ВИДЕО

Мускулестият мачо Станислав Иванов май е новият победител в актуалния сезон на кулинарното шоу “Хелс Китчън”, а информацията се тиражира като топъл хляб в публичното пространство.

Според lifeonline.bg дори снимките на предаването вече са приключили, а след като прожекторите в кухнята загаснали за цяла година, всички участници се събрали да полеят края на сезона и победата на Станислав в известен столичен пиано бар.
Цвети от “Хелс Китчън” срази фолкпевицата Мария с това изказване ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

Там те празнували шумно и поздравявали победителя с песни и тостове. Според информацията миналото на сладкаря е не по-малко любопитно. В тийнейджърските си години, произхождащият от ямболските села левент прекарвал летата на морето в Обзор, където родителите му имали скромно заведение. Там той помагал, но повече предпочитал да лентяйства, а любими му били плажните свалки с чуждоземки.
Интересно било, че гларусът не налитал на млади и засукани момичета на неговата възраст, а си подбирал по-възрастни рускини и полякини, някои от които дори дошли на почивка с децата си, твърди още сайта. Той не отказвал покани за почерпки, а някои от завоеванията му се връщали на следващия сезон със щедри подаръци за жребеца.
Славата на породистия младеж, че не отказва ласки срещу армагани, се носела из крайбрежното градче, където местни разпоретини също започнали да се увъртат около него в края на сезона, когато туристките отлитали към студените си домове.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

По стечение на обстоятелствата, морската идилия на гларуса приключила без време и той се ориентирал към столицата, където както е известно възможностите са много по-големи.
Според разказвача на тази история, мускулести авери от залата, които също си докарвали допълнителни приходи чрез забавляване на застаряващи дами, бързо лансирали свежото попълнение и така от морски гларус Мистър Обзор се превърнал в столично жиголо.
Колегите по мускули от фитнеса обаче му обяснили, че лелките могат да бъдат проблемни защото повечето си имат влиятелни мъже, а и е по-доходоносно да забавлява състоятелни господа. 
Дали Станислав се е поддал на изкушението да припечелва по този начин остава загадка, но се знае, че е доста популярен в гей средите в София и Пловдив./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо всички критикуват Джей Ло

Миналата седмица Дженифър Лопес обяви пускането на пазара на марката си за алкохолни напитки Delola. Само няколко дни по-късно обаче критиките срещу нея и новия ѝ бизнес започнаха да валят. Певицата преди е говорила, че не пие, открито е заставала зад трезвеността, а и неведнъж е споменавала ползите от въздържанието […]

Subscribe US Now