За какво са благодарни феновете на Серина Уилямс

Серина Уилямс може и да взе решението да се оттегли от тениса, но като една от най-добрите тенисистки в историята, тя има верни фенове, които несъмнено ще продължат да се интересуват от нея и занапред.
И за тяхна радост Серина Уилямс е активна в социалните мрежи. В Instagram профила си тя показва, че се наслаждава на свободното си време, а в Twitter пък споделя колко трудно ѝ е всъщност да се отпусне и да си позволи да си почине като не прави нищо. Това явно досега винаги е било нещо нетипично за нея.
Тенисистката напоследък доста често качва и видеа в TikTok, като в едно от последните, което е сред най-гледаните ѝ, тя дава съвет срещу дехидратиране и нагледно демонстрира какво точно прави, когато се почувства дехидратирана.
Серина Уилямс твърди, че не прави реклама на продукта, но в такива случаи разчита на напитката Gatorade, която пие с лед.
За някои може и в този съвет да няма нищо специално, но специалното във видеото, което откриват феновете ѝ е всъщност начина, по който тя разопакова бутилките от пакета. Докато мнозина са се опитвали да ги измъкнат от пластмасовия пръстен около гърлото им, Серина на практика го разкъсва и така измъква бутилката.
Явно този трик се оказва доста по-полезен на хората в сравнение със съвета срещу дехидратиране, тъй като голяма част дори изказват благодарностите си за него в коментарите под поста, пише Buzz Feed.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диана Димитрова за насилника си Вергов: Целува се талантливо, със страхотни впечатления съм   

Битата актриса Диана Димитрова взриви публичното пространство с разказа си как преди 5 години е била брутално насилена от известен актьор по време на снимки на сериал, в който и двамата участваха.  Преди Нова година актрисата е дала показания в СДВР и е посочила името на Юлиан Вергов като насилник […]

Subscribe US Now