За какво съжалява бащата на Чарли Шийн

През последните няколко дни всички говорят за решението на Сами Шийн – 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн, да си направи профил в OnlyFans.
Вече знаем какво мислят родителите ѝ и дали я подкрепят. Не знаем обаче дали съдържанието, което ще публикува в платформата, ще бъде за възрастни. Но в целия този поток от мнения около това се появява Мартин Шийн.
Бащата на Чарли обаче не коментира действията на внучката си, а говори за нещо друго, което го измъчва. Рамон Естевес, както е истинското му име, казва пред Closer Weekly ще много съжалява, че в началото на кариерата си е решил да приеме сценичното си име.
Шийн споделя, че така и не е променил името си официално и законово. Но въпреки всички тези години, 81-годишният Мартин Шийн казва, че съжалява за това си решение и че не е имал куража и знанията да отстоява вижданията си.
Актьорът допълва, че преди години не е знаел, че синовете му също искат да стават актьори, защото е бил прекалено зает и захласнат по собствената си кариера. Ето защо не е успял да повлияе на Чарли Шийн да не предава рожденото си име.
Но пък е посъветвал другия си син – Емилио, да не го прави. Мартин твърди, че агентът на Емилио го е съветвал да приеме фамилията Шийн и да се представя с нея, но тогава той е отказал, пише CNN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалният подарък на Приянка Чопра за Ник Джонас

Приянка Чопра и Ник Джонас може и да не показват често дъщеричката си в социалните мрежи, но когато го правят, поводът е винаги специален. Първа снимка на Малти Мари те споделиха за Деня на майката, а ето че сега са отпразнували друго радостно събитие и ни зарадваха с нов сладък […]