Ето какво име избра Джена за бебето СНИМКА

Великденските празници тази година ще бъдат незабравими за Джена и семейството й, защото в сряда тя стана майка за втори път. Но тогава не разкри какво име е избрала на момиченцето си.

“Точно в 9.05 часа сутринта в столичната болница “Надежда” се появи малката Цветея. Така фамилията Стоеви се увеличи с още един член. Искрени благодарности от мен и съпругът ми Атанас Стоев – младши на д-р Павлина Арабаджикова и целия екип на болница “Надежда” за грижите и отношението към нас и малката ни дъщеря. Тя се роди точно в тези празнични дни и съвсем естествено си дойде с името Цветея. Желаем й да бъде здрава и много, много да ни радва!”, сподели певицата пред “Планета”.
Джена показа бременното си коремче СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria)

Искрено развълнуван от раждането на своята сестричка е и баткото Атанас Стоев, който вече е на 5 годинки. Щастие изпълва сърцата и на бабите и дядовците – Надя и Атанас Стоев-Канара, както и на родителите на Джена. Всички те с много вълнение посрещат появата на малката принцеса.
Бременната Джена се показа с корема, ражда до месец СНИМКА
Много поздравления и пожелания за здраве и щастие на малкото бебче Джена и Атанас Стоев-младши получиха и от своите продуценти от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”. Сърдечни поздрави отправиха и много колеги, приятели и почитатели на звездното семейство./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Маникюрът, който ще властва тази пролет

До неотдавна френският маникюр беше водеща тенденция. След като за известно време обаче дамите имаха нужда да я разнообразят с повече цвят върху ноктите си, сега класиката прави своето завръщане. Но не и без да е преминала през лека трансформация, разбира се. Все пак, посрещаме нов сезон. Класическият френски стил […]

Subscribe US Now