Ето коя е новата Мис България

Вчера, 10 септември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Александра Кръстева, Мис България 2022, се казва Елизабет Кравец. От Варна е и е на 17 години. Тя първо спечели конкурса Мис Варна. Тогава имаше дискусия в социалните мрежи за произхода й.
“Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец.
Елизабет живее в България от 10 години. Майка й е българка, а баща й е наполовина евреин, наполовина украинец. Родена в Израел, Кравец е състезателка по спортни танци – четири пъти е републиканска шампионка и е седма в света.
Пред NOVA, където даде първото си телевизионно интервю след конкурса, Елизабет каза, че е на сцената от малка, като дори в момента се готви за световно първенство, което е на 26 ноември в Белгия. Варненаката споделя още, че иска да учи дерматология и моден дизайн.
Първата подгласничка на Елизабет стана Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса Мис Шумен. Втората подгласничка е Мис Чирпан Антония Ванчева.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата новина на Дария Симеонова

През 2022 г. малко след новината, че филма “Майка”, в който изпълнява главната роля е българското предложение за Оскар, Дария Симеонова стана и булка. Тя официално се свърза с любимия си мъж Антон, с когото са родители на петгодишния им син Макс. Актрисата не пропусна да отбележи първата си годишнина […]

Subscribe US Now