Митьо Пищова оживя и се похвали: Правих секс с 32 жени това лято във…

Секс с 32 жени е правил това лято шоуменът Митьо Пищова, похвали се самият той. В края на сезона той отчете подвизите си по морето. Той призна, че само за едно лято от 20 май до 10 септември, за по-малко от четири месеца, докато бил на морето, е правил секс с 32 жени.

“Вечерях с повече от 50 жени, от тях 32 след това нае*ах в апартамента и в жакузито си на Слънчака. Парчетата бяха на възраст от 22 до 24 години, слабички, защото аз такива ги обичам, малки мъркащи котенца мотенца. От тях четири бяха женени и разведени, ама аз и на тях хич не им цепих басма и ги опънах, както го пише по книгите.
Пищова взе много тежко решение, което ще ви изненада ВИДЕО

Аз затова живея – за секс, разврат и много купони. Може и да съм на години обаче пищовът още стреля, без да засича. Ама то е щото оставих месото и ям само морски специалитети.
През това лято съм изял 20 големи омара и много скариди, миди и отбрани риби от далечните морета. А рибата е афродизиак и ми помага да вдигам стария пищов”, обяснява сексмашината пред “Телеграф”.

Пищова призна още, че от няколко дни се е върнал от морето, здрав и зареден с енергия и сега започва да се готви за предстоящите избори, на които ще се кандидатира отново за кмет на Велико Търново.
“Ще има голямо шоу. Цигански оркестри, кючеци, кебапчета на корем за бедните и гладните. Да се нахранят и да помнят кога Пищова е черпил. Ще има и миски, манекенки. Абе якото шоу ще е гарантирано. Такова, че всички ще има да ме помнят още дълги години”, заканва се той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

10 от най-добрите жени китаристи в света

Да бъдеш приветстван като китарен герой, а още повече като героиня, наистина не е лесно достижение. Обикновено комбинацията от талант, музикалност и технически способности е определяща, но и фактори като приноса на музиканта към даден жанр също играе роля при определяне величието на човека. Макар и не толкова много, все […]

Subscribe US Now