Голямата новина на Дария Симеонова

През 2022 г. малко след новината, че филма “Майка”, в който изпълнява главната роля е българското предложение за Оскар, Дария Симеонова стана и булка. Тя официално се свърза с любимия си мъж Антон, с когото са родители на петгодишния им син Макс. Актрисата не пропусна да отбележи първата си годишнина с публикация в Instagram.
“Пропътувахме една обиколка около слънцето като официално семейство. Вярвам, че още много ни предстоят, изпълнени с много обич, подкрепа, приключения и предизвикателства, неизменно  Пожелавам си дори в трудните дни да не забравяме как се чувствахме на този ден преди година, как вятърът караше сърцата ни да летят от любов и пълнота, и колко здраво стискахме ръцете си… завинаги!”, пише под снимка от сватбата им Дария Симеонова. 
Тя завършва с думите: “И както много приятели ни пожелаха: “Таз година булка, догодина….”, отбелязвайки, че следва продължение.
Часове след това в нов пост Дария Симеонова започва с думата “люлка” и уточнява, че както е обещала, че следва продължение, си държи на думата “Най-естественото продължение… Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство”, пише още актрисата.
Публикацията ѝ събра хиляди харесвания и стотици коментари, много от които на нейни колежки, като Ралица Паскалева, Радина Кърджилова и Силвия Петкова, които ѝ пожелаха много щастие и лека бременност. От снимките се вижда, че Дария вероятно е в началото на бременността, може би малко след първото тримесечие, защото коремчето ѝ почти не си личи да е пораснало.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Софи Маринова спира да пее след смъртта на баща си

Певицата Софи Маринова потъна в траур след смъртта на баща си. Ромската перла погреба баща си Марин в родния си град Етрополе и не е в състояние да говори с никого след случилото се.  Не е тайна, че Софи е силно привързана със семейството й си, за което се грижи […]

Subscribe US Now