Предложението, което принц Хари трудно ще откаже

Invictus Games, игрите за военни ветерани, определено са най-големият успех на принц Хари и докато беше част от кралското семейство, и слeд като реши да го напусне и да се установи в САЩ заедно с Меган Маркъл. Херцогът на Съсекс и съпругата му вече са в трескава подготовка за следващото издание, което ще се проведе догодина в Канада.
По време на предишните игри, които бяха миналата есен в Германия, неведнъж се чуха критики от участниците към британския кралския двор, свързани с това, че от там са оттеглили всякаква подкрепа за събитието. А все пак те са военни ветарани и са служили често на родината си, вследствие на което мнозина са инвалидизирани или с различни травми.
Вероятно по тази причина, вероятно и да се се похвалят с принос в успеха на принц Хари, от британското правителство са решили да му подадат ръка. Още преди няколко месеца се заговори, че Invictus Games може отново да се завърнат там, където започна всичко преди точно 10 години – на Острова.
А сега вече е факт, че Министерството на отбраната е изпратило официална покана игрите дa гостуват в Бирмингам през 2027 г. Това става ясно от публикация в официална профил на институцията в Х.
А освен подадена ръка към херцога на Съсекс, това изисква и сериозна финансова инвестиция от страна на правителството. И на този етап няма информация от кралския двор да са изразили своето несъгласие.
С решението си министерството иска да изрази своята благодарност към всички военни ветерани и да почете тяхната служба. Оценява се и подкрепата, която организацията на принц Хари им оказва вече едно десетилетие. Очаква се той да се върне през май на Острова по повод юбилея на Invictus Games и това ще бъде подходящ повод да договорят следващото им издание, пише SheKnows.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко секси са жените от семейството на Брус Уилис

Церемонията по раздаването на Оскарите може да едно от най-бляскавите светски събития за годината. Но, ако искаш да те забележат, трябва да присъстваш на афтърпартито, организирано традиционно всяка година от списание Vanity Fair. Точно там обединени, красиви и секси се появиха четири от най-важните жени в живота на Брус Уилис […]

Subscribe US Now