Готвят сензационен водещ на “Денсинг старс”

Яки преговори текат за водещ на легендарното шоу “Денсинг старс”, което се завръща в ефира на bTV след дълги години пауза, а и вече са ясни и имената на три популярни дами, поканени за тази роля, пише “Марица”.

Фаворит номер 1 е Алекс Богданска, с която вече преговорите са доста усилени, както се твърди в информацията. И към момента изглежда, че моделката е склонна да приеме офертата, отколкото да я отхвърли.
Болест повали Алекс Сърчаджиева и стъжни живота й

Става ясно също, че от телевизията много искали много за водеща и Алекс Сърчаджиева, но актрисата още е в процес на размисъл дали да приеме или не. Да припомним, че преди години именно Сърчаджиева водеше шоуто заедно с колегата си Калин Сърменов.
Не е за вярване как се пусна Алекс Богданска и каква ще става…
Третото име, което се върви в коридорите на медията, е това на Зейнеб Маджурова. Бившата звезда от “Биг Брадър” вече натрупа солиден опит като водеща, но дали от телевизията ще се спрат именно на нея, скоро ще стане ясно.

“Денсинг старс” е поверено отново на успешния екип на Нико Тупарев, които вече преговарят с няколко родни звезди за участие във формата, който стартира напролет./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглеждат децата на Маколи Кълкин

Този декември е особено специален за Маколи Кълкин, но това няма общо нито с Коледа, нито със “Сам вкъщи”. Е, или поне отчасти има. Защото ако не беше участието му във филма, който традиционно се гледа от толкова много хора всяка година по това време, актьорът едва ли щеше да […]

Subscribe US Now