Когато Вера Уанг изглежда на годините на дъщерите си

Вера Уанг изглежда невероятно на 74 години и в това няма никакво съмнение. Това, което изненада феновете ѝ обаче, е скорошното ѝ разкритие, че си позволява редовно да се наслаждава на McDonald’s, коктейли с водка и понички. “Ям McDonald’s, абсолютно”, разкрива модният дизайнер пред Page Six Style, като признава, че понякога това се случва всеки ден.
“Поничките и водката също са ми слабост”, споделя още дизайнерката. Признанията на Вера идват, след като тя влезе в заглавията с публикуването на невероятни свои снимки, на които позира с оранжев спортен сутиен и дънкови шорти. Кадрите получиха много комплименти от последователи и много от тях посочиха колко неостаряващ вид има.
И тъй като някой предположиха, че за да изглежда по този начин или трябва да е вампир, или вещица, Вера реши да изясни на своите онлайн фенове нейните тайни, а именно  “работа, сън, коктейл с водка и малко слънце.”
В допълнение към това, че си позволява да се наслаждава на лакомства, Вера каза, че усилената работа е това, което също помага да я поддържа млада и здрава. “По принцип съм работила през целия си живот, така че наистина става въпрос за работа”, обяснява тя.
“Работата те поддържа млад и стимулиран. Работя много часове, отгледах две дъщери. Мисля, че заетостта е най-добрият антидот за добро здраве.” Двете дъщери на Вера са Сесилия Бекер (33 г.) и Жозефин Бекер (30 г.).
Момичетата са от връзката ѝ с вече бившия ѝ съпруг Артър Бекер, за когото беше омъжена от 1989 г. до 2012 г. Когато не е съсредоточена върху работата, което включва обличане на знаменитости в запомнящи се визии и да изглежда невероятно на светски събития, дизайнерката е заета със семейството си.
От профилите на дъщерите ѝ в Instagram ясно се вижда, че са в страхотни отношения с майка си и често прекарват време с нея. Вижда се и че на много снимки, на които позират заедно, Вера Уанг излежда като тяхна връстница.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Човекът, стопил ледовете между Сталоун и Шварценегер

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун са заслужили мястото си сред най-големите екшън звезди на киното като цяло. През годините двамата са участвали в не един и два екшъна, като в немалка част от времето са били врагове съвсем буквално. Сравнявали са всичките си постижения – от размера на бицепса до […]