Колко трудно е било майчинството за Ан Хатауей

Ан Хатауей е великолепна актриса, утвърдена модна икона и наред с всички работни ангажименти, успява да се отдаде и на семейството си. Със съпруга си Адам Шулман са горди родители на две момчета.
И въпреки че казва, че би се радвала и на трето дете, щастливата майка признава – това би било сложно.
Ан Хатауей не крие предизвикателствата, които е преодоляла в началото на майчинството си. Подкрепата си към двойките, изпитващи трудности в зачеването, тя изказва и в публикация в Instagram профила си. “Знайте, че и за мен самата не се получи от първия път при никоя от бременностите. Изпращам много любов.”
В най-новото си интервю за The Wall Street Journal актрисата изказва разочарованието си от това, че бременността и създаването на семейство масово се показват по един съвсем лек начин. И сякаш са единствено позитивни.
“Но знам от личен опит, много по-сложно е. Когато разбереш, че болката ти е споделена… Чувствам, че е полезно, така че да не съм сама с болката си”, добавя Ан и дава много личен и ценен съвет от семейния си живот. Можем да го приложим и за себе си, защото е свързан със себепознанието и самосъхранението.
Актрисата казва, че не й e липсвала честност, но сега е изцяло вярна на себе си. “Това означаваше да прекратя всяко вътрешно неразбирателство. И да си даваме понякога почивки, когато знаем, че не сме в най-добрата си форма.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ейдриън Броуди на 49

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now