Празнината в сърцето на Чарлз, която Кейт успя да запълни

Отношенията в британския кралски двор определено са сложни, а онова, което виждаме ние, е само малка част от тях. Въпреки това е пределно ясно, че Кейт Мидълтън е всеобща любимка, като изключим може би само Меган Маркъл, която обаче вече не е фактор. Оказва се, настоящият монарх е и един от най-големите й фенове.
Причините за по-специалното отношение на крал Чарлз към принцесата на Уелс са не една и две, но основната е повече от лична и сантиментална. Той винаги е искал да има дъщеря, но тази негова съкровена мечта така и не се осъществи.
Бившият кралски кореспондент Джени Бонд казва, че и той, и принцеса Даяна са били разочаровани, че и второто им дете, принц Хари, е момче. Дори тогава Чарлз е заявил желанието си да имат и трето дете с надеждата да е момиче, но Спенсър е била категорична, че това няма да се случи, защото бракът им не върви.
Затова днес Чарлз приема съпругата на по-големия си син като свое дете. Е, да, кралят има и още една снаха – Меган Маркъл, но с нея не е толкова близък по очевидни причини, въпреки че също неведнъж е демонстрирал топли чувства.
За крал Чарлз не остава незабелязана и всеотдайността на Кейт Мидълтън към кралския двор, както и уменията й да балансира перфектно между кралските задължения и личния си живот. А още по-хубавото е, че винаги е насреща за приятелски разговор. И всичко това буди възхищение в нейния свекър, който е напълно сигурен, че синът му е в най-добрите ръце, както някой ден ще бъде и монархията след неговата смърт.
Монархът наблюдава отблизо израстването на принцесата на Уелс в своята роля в кралския двор. Тя успява да открие и да защитава каузите, които са й наистина важни. А той винаги я е подкрепял и ще продължи да го прави. “Мисля, че Чарлз се възхищава и цени солидната семейна мрежа, която Катрин създаде за Уилям”, казва още Бонд.
Още едно доказателство за тясната връзка между крал Чарлз и Кейт Миълтън е фактът, че нейните родители винаги са сред поканените на всички важни събития като погребението на кралица Елизабет Втора или коронацията на новите крал и кралица през май. И всичко са едно голямо семейство, което много се обича, предава OK.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарина Павлова се разходи с прозрачна рокля на кинофестивала във Венеция СНИМКИ

Дарина Павлова посети 80-ото издание на филмовия фестивал във Венеция и очаквано побърза да сподели в профила си в социалните мрежи кадри от бляскавото хайлайф събитие. “Участието в amfar в магическата Венеция винаги е невероятно”, написа Мадам Мулти, както наричат от години вдовицата на бизнесмена Илия Павлов, която не спира да демонстрира бляскавия […]

Subscribe US Now