Безумно унижение за Анита: Истината е, че Рачков й е изневерявал със…

Раздялата на Рачков и Анита може и да е факт от месеци насам, но подробностите за нея продължават да вълнуват мнозина, а и да се появяват постоянно нови детайли с меко казано скандален привкус.

Тв водещият е унижил брутално бившата си приятелка, въпреки че официално като причина за раздялата им се посочва несходство в годините и характерите им. И това може да е вярно, но другото със сигурност е далеч по-определящо крайния развой на отношенията им.
Анита съсипа Рачков с тези обиди след раздялата им
Оказа се, че новата приятелка на Рачков – 39-годишната Камелия Андонова, хич не е толкова “нова”. Двамата са имали връзка зад гърба на Анита в продължение на няколко месеца. Това разкриват близки до актьора и тв водещ.
Напоследък се говори дори, че Камелия чака бебе от Рачков, но дали това отговаря на истината, тепърва ще става ясно.
Съвсем ясно е обаче, че Анита е направо бясна от това, което се е случвало зад гърба й, но дали сега ще предприеме нещо срещу бившия си възлюбен, можем само да гадаем.

Предвиждат бляскава кариера на Анита след раздялата с Рачков, ето ги колегите й СНИМКА
Блондинката има голямо самочувствие и определено не е от жените, които биха изтърпяли нещо подобно в живота си. И въпреки че случилото се вече е със задна дата, близки до нея са сигурни, че тя няма да остави нещата дотук и ще реагира по някакъв начин, пише Kliuki.bg./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Момичето, което винаги е излизало само с по-възрастни мъже

Дей Вилафейн е на 26 години, но въпреки че е в разцвета на младостта си, предпочита да прекарва петък вечер на спокойствие вкъщи с 43-годишното си гадже, вместо по клубове и барове със свои връстници. Момичето винаги е избирало мъжете, с които излиза, да са по-възрастни от нея, още откакто […]