Приеха певицата Биляниш в спешното, след като си боядиса косата

Певицата Биляниш получи алергична реакция от боя за коса и това я прати в спешното.  Това се случи точно в деня на здравния работник 7 април, но лекарите реагирали веднага и изпълнителката останала невредима.

„След процедурата, започнах да се задушавам“, каза самата Биляна пред „Телеграф“.
„Грешката си е моя, не е виновен фризьорът. Аз имам алергия отдавна, но не се бях подготвила за процедурата. Не бях пила противоалергични лекарства и т.н.“, заяви Лазарова и добави.

„Останах много впечатлена от отношението на всички, от бюрото зад касата до спешното звено. Защото, когато отидох в спешното им казах, че припадам. Лекарите веднага ми оказаха помощ, въпреки че болницата беше препълнена. По принцип докторите са много груби, но този път, в тази болница получих нужното внимание“.
Тя честити и празника на всички медицински лица и им благодари за това, че всеки ден спасяват животи. 
Освен певица, Биляна е и модел. Грижите за външния й вид са неизменна част от нейното ежедневие. Тя често променя прическите си от дълга коса до къса, както и от брюнетка към блондинка.
Повод за неприятната ситуация този път била русата коса, с която Лазарова се похвали в социалните мрежи със снимка, а отдолу заваляха стотици коментари от любимите й фенове. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Софи Маринова се върна при Гринго, видяна е в затвора в Германия

Софи Маринова отново се е събрала с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, след като само преди няколко месеца обяви, че двамата са прекратили бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка. Миналия петък ромската фолкзвезда отлетя за Германия, а нейни близки разкриха, че визитата й изобщо не […]

Subscribe US Now