В трети епизод на “Домът на дракона” – драконите се включват във войната, а Демън планира следващия си ход

Неусетно изминаха две седмици от премиерата на първи епизод на втори сезон на “Домът на дракона” (House of the Dragon), но до момента обещаната и назряваща война все още не е избухнала.
Дори не сме видели никой от драконите в действие, което е леко разочароващо, но трети епизод обещава да бъде малко по-динамичен. Поне това подсказва разпространеният тийзър за епизода, който ще бъде пуснат идния понеделник.
Следват сюжетни разкрития за втори сезон, така че който не е гледал епизодите до момента, трябва да спре с четенето тук.
Втори епизод ни показа най-общо последиците и скръбта в Кралски чертог след ужасяващото убийство на сина на Егон и негов наследник. Видяхме и как бе направен неуспешен опит “услугата” да бъде върната, но в крайна сметка той завърши със смъртта на близнаците Ерик и Арик.
Двамата останаха в двата противоположни лагера на барикадата и в крайна сметка това доведе до смъртта им. В тийзъра на трети епизод ще видим погребението, което им е устроено. Егон вече е прогонил своята Ръка Ото Хайтауър и е трудно някой да го спре от това да тръгне на война.
Ще разберем и в какво се е забъркал Демън, който напусна Драконов камък след спор с Ренира. Тийзърът на трети епизод на “Домът на дракона” ни подсказва, че най-сетне ще видим дракони в действие, които вероятно ще подгреят обстановката за големите бойни сцени, които предстоят в последните епизоди на сезона.
Но големият проблем е, както разбираме от видеото, че ако драконите бъдат оставени да се избият помежду си, това ще доведе до гибелта на много хора и най-вече на дома Таргариен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Илон Мъск на 53

Днес, 28 юни, Илон Мъск става на 53 години. Eдна от най-коментираните и противоречиви личности на нашето съвремие, предприемач и инвеститор в бъдещето на планетата, той винаги има с какво да ни изненада – както в професионален, така и в личен план. Затова и събрахме най-интересното от живота му. Източник: […]

Subscribe US Now