Дарина Павлова се разходи с прозрачна рокля на кинофестивала във Венеция СНИМКИ

Дарина Павлова посети 80-ото издание на филмовия фестивал във Венеция и очаквано побърза да сподели в профила си в социалните мрежи кадри от бляскавото хайлайф събитие.

“Участието в amfar в магическата Венеция винаги е невероятно”, написа Мадам Мулти, както наричат от години вдовицата на бизнесмена Илия Павлов, която не спира да демонстрира бляскавия си начин на живот в компанията на световни звезди.
Дарина Павлова падна на колене пред Бандерас и поиска от него да…
Този път обаче не толкова блясъка, колкото роклята й събра погледите, защото бе почти прозрачна и разкриваше голяма част от прелестите на Павлова.

Във фестивалната надпревара иначе ще участват общо 23 филма. От тях не е изненада за никого, че най-много са американските – цели 7, но и италианските не им отстъпват по бройка – 6./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дара Екимова смени болницата с море и показа как... ВИДЕО

След като стресна сериозно близките си и всички фенове с притеснителни кадри от болницата, ето, че Дара Екимова вече се възстановява и е много по-добре, както можем да видим и от постовете й. Младата изпълнителка е край морето, където се радва на спокойствие, чист въздух и много усмивки. Потвърждение за […]

Subscribe US Now