Когато Джулия Фокс облече бюстие, направено на… принтер

Последно Джулия Фокс ни накара да зяпнем от изумление, когато преди месец излезе да си напазарува по бельо. Убедени бяхме, че няма да мине много време и пак ще привлече вниманието ни с нова провокация.
И се оказваме прави. Джулия се появи на филмовия фестивал “Трибека”, който се проведе между 9 и 19 юни в Ню Йорк, облечена в поредния смайващ тоалет.
За премиерата на филма Savitree моделът беше съчетала черна мини кожена пола с бюстие на марката Artemisi, което е изработено… на 3D принтер, пише Cosmopolitan.
Да си признаем, дизайнът му ни напомня леко на уред за някакъв вид мъчения, с тези странни детайли, които прихващат врата на Джулия и веригите, обхващащи кръста ѝ.
Няма как да знаем колко и дали изобщо подобно горнище е удобно за носене, но факт е, че е ефектно.
Моделът се придържа към рокерска визия в изцяло черно и я допълва с кожено яке и ботуши на висок ток над коляното.
Още по-впечатляващо е дори, че тя някак е успяла и да кара колело, облечена в този аутфит. Самата тя се е снимала и качва стори в Instagram от деня на премиерата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременната Сузанита е в депресия, сполетя я нещо ужасно СНИМКА

Само преди няколко седмици Сузанита изглеждаше като най-щастливия човек на света. Тя обяви, че е бременна, а за мъжа до себе си заяви, че я е направил “човек”. Днес обаче всичко това изглежда като един красив спомен, защото Сузанита е изтрила снимките от фотосесията си като бременна и е спряла […]

Subscribe US Now