Силвия Кацарова вече живее като кралица в имение за 2 милиона лева СНИМКИ

Силвия Кацарова има причина да се чувства като кралица в дома си, защото вече живее в истинско имение в столичния квартал “Бояна”, чиято цена, според експерти, приближава “скромните” 2 милиона лева.

Имението разполага с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и още редица екстри, а инвестицията за него била на младия съпруг на Кацарова – Любо.
Мъжът на Силвия Кацарова си намери друга

Макар да се слави като добра домакиня, за новата къща изпълнителката все пак е ангажирала специализирана в почистването фирма, която да поддържа хигиената в дома й. Преди да се нанесат с Любо, повикали 7 чистачки, за да излъскат всеки сантиметър в палата, пише “Флагман”.
Силвия Кацарова подслони новия зет, а той призна, че Теди е…
Съпругът Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие. “Нелепо е да се мисли, че съм с него заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение”, казва изпълнителката.

Припомняме, че Силвия Кацарова се омъжи за 10 години по-младия от нея милионер през 2011 г. на пищна сватбена церемония. Заради връзката си с него певицата прекъсна 30-годишния си брак с композитора Милчо Кацаров, с когото работеха заедно в хитовата група от близкото минало LZ./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Елизабет Хърли с нова провокативна визия

На 58 Елизабет Хърли продължава да изглежда зашеметяващо и едва ли има някой от нейните почти 3 милиона последователи в Instagram, които с нетърпение да не очакват нова порция снимки по бански. Този път обаче актрисата и модел позира облечена. Затова пък носи прилепнала по тялото ярко розова рокля, а […]

Subscribe US Now