Дружка на Джулиана Гани изкара 300 бона със силиконови гърди и си отвори салон СНИМКИ 18+

В истинско царство на еротиката и насладата се превърна столичният квартал “Връбница” 1, където 20-годишната моделка от OnlyFans с артистичен псевдоним Nikolsi отвори салон за мигли, наречен Lashes academy by Nikolsi , а за откриването му пръсна над 10 бона.

В инстаграм профила на тунингованата брюнетка гъмжи от еротични потвърждения, както и от серия скандали кадри от събитието, чиято заря само възлизала на петцифрена сума. На една от снимките пък тя позира с популярната силиконка Джулиана Гани, която се оказа нейна вярна дружка.
Джулиана Гани е съсипана: Поредна изневяра, този път с известна певица СНИМКИ 18+

За лъскавото студио еротичната моделка е инвестирала цели 300 хил. лв., изчисляват конкурентите й от лекия бранш, според които 20-годишната Никол е изкарала кеша с циците си и то в най-буквалния смисъл на думата, пише crimesbg.com.
Оказа се, че Nikolsi е сред най-оборотните бг порно звезди, популярни в мрежата OnlyFans и за потвърждение даваме и акаунта й там: https://onlyfans.com/nikolsi. Там тя нарича себе си “любимото ти котенце” и почти на всеки кадър перчи напращели силиконови импланти. Парите за огромните си силиконови гърди и всички останали инвестиции пък, Никол дължи на баща си, който й ги дал като подарък за абитуриентския бал. Той държи автокъща Gabri auto на “Чепинско шосе” и очевидно изкарва достатъчно, за да задоволява прищевките на щерка си.

Но вместо да запише висше образование в престижен университет, където била приета, Nikolsi решила да създаде акаунт в OnlyFans, откъдето да зарибява сладострастници от цял свят. А в свободното си от еротични клипове и снимки време, тя учи за миглопластика, като дори е станала и мастър в лепенето на т. нар. обемни мигли.
Слуховете вече редят, че 20-годишната моделка топли кревата на 52-годишен господин, който не се скъпял да угажда на всичките й прищевки и дори отварял дума за брак, въпреки че е с 30 години по-голям от нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Глория си призна всичко: Мъжът до мен ме... ВИДЕО

“Щастлива съм в любовта и имам мъж до себе си, който ме подкрепя. Какво повече му трябва на човек?”. Това каза Глория в интервю за “На кафе” и отговори на въпроса дали е щастлива в личния си живот, от което феновете й постоянно се вълнуват. Нещо повече – певицата разкри, […]

Subscribe US Now