Какво събра отново Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт

Актрисите от “Дяволът носи Прада” Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт се събраха отново в събота на наградите SAG 2024, за да връчат отличието за най-добър актьор в комедиен сериал.
74-годишната Стрийп излезе на сцената в Shrine Auditorium & Expo Hall в Лос Анджелис, където към нея се присъединиха към Хатауей и Блънт. “Две неща: забравих си очилата, очевидно, и плика”, казва Стрийп, преди другите две звезди да пристигнат, за да й ги донесат.
“Това е стар въпрос – къде свършва героят и започва актьорът?” продължава тя, а Блънт отговоря: “Както току-що видяхме, Мерил и нейният персонаж от “Дяволът носи Прада” – Миранда Пристли са нещо като близначки, нали?” “Не, не, това не беше въпрос”, добавя Хатауей, като отново прави препратка към филма.
Когато Мерил отваря плика, Блънт продължава да се шегува, казвайки: “Непременно се движете с бавно темпо. Знаете колко много обичам това”, позовавайки се на друга класическа реплика на Стрийп от филма. Тяхната повторна среща на сцената идва 18 години след участието им в “Дяволът носи Прада” от 2006 г., което донесе на Стрийп номинация за награда SAG и номинация за Оскар за ролята й на редактор на списание Runway Миранда Пристли.
Още с появата си през 2006 г. “Дяволът носи Прада” се превърна в любим на мнозина и имаше печалба от 326 милиона долара, припомня People.
След излизането на филма Ан Хатауей и Мерил Стрийп остават в добри приятелски отношения, които често демонстрират на публични събития. Всъщност факт е, че ролята си Ан получава именно благодарение на Мерил, която я предлага на продуцентите.
Преди това те се свързват с Рейчъл Макадамс, която отказва, при това цели три пъти. Скарлет Йохансон, Натали Портман, Кейт Хъдсън и Кирстен Дънст също са били спрягани за ролята.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

На 100% сме сигурни, че всички сме на едно мнение, когато дойде петък – че е крайно време работната седмица да приключи и да се отдадем на малко заслужена почивка. Вече ни е писнало толкова много от работа, че ако имахме възможността, щяхме да сме хванали първия самолет за някое […]

Subscribe US Now