Когато член на кралското семейство започне нова година гол

По време на управлението на Елизабет Втора много неща в порядките на кралското семейство се промениха. Говорим за известното демократизиране и на поведението на някои негови членове.
Нямаме предвид грандиозното напускане на Хари и Меган обаче, а по-скоро “нормалният” живот, който демонстрират, че водят, Зара и Майк Тиндал. Зара е дете на принцеса Ан – единствената дъщеря на кралица Елизабет.
Тя е омъжена за Майк Тиндал – бивш ръгбист, който доскоро поддържаше собствен подкаст, а в края на миналата година участва в британското риалити шоу I’m a Celebrity… Get Me Out of Here.
Януари 2023 г. също започна по необичаен за член на кралското семейство начин. 44-годишният Тиндал се изкъпа в ледените води на езеро навръх нова година. Това, разбира се, не е някакво самоцелно геройство, а част от благотворителна мисия.
Doddie Aid е предизвикателство в началото на новата година, което призовава в рамките на шест седмици хората да извършват повече физическа активност. Целта му привличане на вниманието към амиотрофичната латерална склероза.
Болестта се характеризира с прогресивна дегенерация на мускулните неврони, която води до парализа и смърт. Doddie Aid е част от фондацията на шотландския ръгби играч Доди Уейр, който почина от болестта през 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв е животът с две вагини

Жена с две вагини, две матки и две шийки на матките се е научила да обича и прегръща тялото си, след като е диагностицирана с рядко заболяване в тийнейджърските си години. Ани Шарлот от Съри открива, че има диделфис на матката (двойна матка), когато отива да й поставят контрацептивна спирала […]