Голямата новина на Кейли Куоко

Кейли Куоко и Том Пелфри се срещат на премиерата на сериала Ozark през април. Месец по-късно потвърждават връзката си.
Изглежда, че нещата между тях се развиват с лекота и повече от добре, тъй като съвсем скоро им предстои да станат родители. Това обавиха те самите в Instagram вчера, 11 октомври.
Кейли Куоко сподели поредица от снимки с Том Пелфри, с бебешки дрешки, с положителен тест за бременност и такива на торта с розова глазура, показващи ясно, че очакват момиче. От поста разбираме също, че двойката ще посрещне своята дъщеря през 2023 г.
Том Пелфри разкри вълнуващата новина, като сподели снимки от профила на любиматата си, към които написа: “Обичам те повече от всякога.”
Кейли Куоко неведнъж е говорила за желанието си да създаде семейство и да има собствени деца. През 2016 г. пред Cosmopolitan тя сподели, че вече си се е представяла в ролята на майка и как това би преобърнало нещата с главата надолу. Две години по-късно пред Entertainment Tonight заяви, че в момента нейният фокус е кариерата, но е сигурна, че някой ден ще стане майка, защото обича децата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страшната диагнода, с която се сблъска Клои Кардашиян

Когато е само на 19, Клои Кардашиян премахва от гърба си меланом – най-опасният и агресивен рак на кожата. Оттогава тя обръща специално внимание и грижи за кожата си, което, за съжаление, не й гарантира, че няма да се сблъска с подобен здравословен проблем в бъдеще. Така и става. Разбираме го от […]