Джеси Джей – този път усмихната от щастие

Джеси Джей продължава да говори открито за всичко, което се случва в живота ѝ. Не само в професионален, но и в личен план. Преди малко повече от година, тя сподели пред милионите си почитатели в социалните мрежи за спонтанния аборт, който преживя и за тъгата, която предизвиква това у нея.
Сега, 34-годишната изпълнителка отново е откровена, но този път се включва с щастлива новина. Преди броени дни обяви, че е бременна и очаква с нетърпение първото си дете.
Нещо повече – Джеси сподели кратко, но много лично видео с кадри, в които не само показва наедрялото си коремче и променената фигура, но и няколко изображения от видеозон на своето дете.
Певицата изглежда истински щастлива и дори някои не особено мили коментари от последователи не помрачават доброто ѝ настроение. Макар и да не скрива, че е изненадана от това как някои жени се отнасят към майчинството – като към някакво съревнование, в което се опитват да се изтъкнат една над друга.
В тази връзка, Джеси бърза да сподели, че според нея бременността е уникално изживяване, което всяка жена усеща по свой начин. И добавя: “Това не е състезание. Не е нужно да се сравнява кой се е справил по-добре или по-правилно, защото няма общо правило.”
И подчертава, че все още не е изпитала пълното преживяване на бременността и може да говори само от опита от първия триместър. Който за нея, освен много щастлив, оказва се е бил изпълнен и с трудности. Джеси споделя, че е загубила добрия си сън, страдала е от честа смяна на настроенията и доста ѝ се е гадило. И за да бъде съвсем искрена, скрепява думите си с кратко, откровено видео.
Но въпреки трудностите, певицата не се отдава на мрачни настроения. Напротив – тя не спира да се смее, да общува с приятели и, разбира се, да пее.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е по? Торино и Пашата с интимни разкрития, говорят за гаджета и секс... ВИДЕО 18+

Култовият дует Торино и Пашата бяха първите гости в новия светски подкаст “Горещият стол на КрасиМИР”, където разкриха много лични и дълго пазени тайни.  Двамата плейбой се съгласиха да застанат на нашата забавна и шарена стена и да отговорят на няколко бързи неудобни въпроси, с които искаме да видим кой […]