Бременна ли е Ванеса Хъджинс

През 2021 г. стана ясно, че има нов мъж в живота на Ванеса Хъджинс. Като нещата се задълбочиха в началото на тази, когато се появиха твърденията, че актрисата и Коул Тъкър са сгодени.
По-късно се оказа, че грешка няма и бейзболистът наистина е предложил брак на Хъджинс. Тези дни обаче феновете започнаха да спекулират, че актрисата е бременна, защото някои от тях са забелязали уж бременно коремче в един от постовете ѝ в Instagram.
Очевидно доста хора са се развълнували, че Ванеса Хъджинс е бременна, защото се наложи сама тя да дава повече яснота дали това е така.
В коментар под един от последните си постове актрисата написа, че не е бременна и сега всички могат да спрат със спекулациите, пише People. Е, Хъджинс може и да не е бременна, но пък знаем, че се задава сватба на хоризонта.
Последният пост на актрисата ни показва, че тя е била в Аспен заедно със свои приятелки, за да прекарат там няколко дни и вдигнат щуро моминско парти. Но все още не знам кога се планира сватбата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата промяна за брата на Кейт Мидълтън

В началото на юли братът на Кейт Мидълтън съобщи в профила си в Instagram, че ще става баща за първи път. Той е относително скромен относно личния си живот и почти не съобщава подробности за него в социалните медии. Точно заради това научаваме, че Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе […]

Subscribe US Now