Голямата промяна за брата на Кейт Мидълтън

В началото на юли братът на Кейт Мидълтън съобщи в профила си в Instagram, че ще става баща за първи път. Той е относително скромен относно личния си живот и почти не съобщава подробности за него в социалните медии.
Точно заради това научаваме, че Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе Тевенет вече са родители по съвсем друг начин. Mail Online са ги заснели на разходка с бебешка количка в Нотинг Хил, Лондон, през тази седмица.
Което означава, че Ализе явно е родила преди известно време, но подробности за пола и името на бебето засега липсват.
Затова пък от медията уточняват, че количката, с която 36-годишният Джеймс разхожда първородната си рожба, е съвсем същата като тази, която сестра му – принцесата на Уелс, е ползвала за принц Джордж. Нищо чудно и да е същата количка – Мидълтън е известен с любовта си към екологични практики.
Джеймс Мидълтън, който разработва и продава собствена марка храна за кучета, и френската финансова анализаторка Ализе Тевенет се ожениха на 11 септември 2021 г. във Франция. В момента обаче живеят в Бъркшир близо до родителите на Джеймс. За Каръл и Майкъл Мидълтън бебето ще е седмо поред внуче.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко секси е Хелена Кристенсен на 54

Няма да крием, че Хелена Кристенсен винаги е била любимката ни от супермоделите от края на 90-те. Както и една от най-красивите жени в света и до днес. Професионалната й кариера може да е в миналото, но тя продължава да позира, както и да се занимава с фотография. Много често […]

Subscribe US Now