Свекърът на Светлана Гущерова дава 50 бона на месец дневни на сина си заради…

Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока издръжка на многодетното семейство на сина си Християн и Светлана. Бившият червен депутат не одобрява каква жена си избра синът му, но въпреки това не може да ги остави да ходят голи и гладни.

Свекърът на бившата плеймейтка им спря кранчето с финанси още след сватбата. Той дава на сина си месечна издръжка, която расте след всяко внуче.
Светлана Гущерова взе драстично решение след като роди четвърто, изненадата е пълно

След четвъртото дете, което Светлана Гущерова роди в края на юни, свекър й е вдигнал парите им на внушителните 50 000 лева месечно. Тази месечна издръжка трябва да покрие разходите на младото семейство. Отделно той плаща и заплатите на шофьорите, чистачките и бавачките на Гущерови. Бившият депутат поема и част от екскурзиите на сина си и жена му, които обикновено отмарят в съседна Гърция, или отскачат до Италия, пише “Уикенд”.
Гущерова издаде как се казва бебето и на кого е кръстено СНИМКА
Причината за даването на пари месец за месец е любовта на Християн към хазарта, твърдят запознати. Овалният баровец прахосва всичко, което има. Това е причината баща му да не му дава достъп до милионите на семейството и от там тръгват слуховете за фалит на младите Гущерови, които не са оставени на произвола на съдбата, но и не могат да харчат свободно милионите на Добромир, пише още изданието.

За да се хареса на свекъра и свекървата си пък, Светлана кръсти щерка си Анелия-Добромира, а година и половина по-късно, когато роди отново, кръсти и сина си с името Добромир. След това на бял сват се появиха Кристиан-Валентин и Валентина. Милионерът е виждал само веднъж малката Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца.
Гущеров-старши приема като родна доведената си внучка, която се казва Диана. Именно на нея дядото е приписал част от имотите си. Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева. Милионерът дори не се появи на сватбата на бившата плеймейтка и сина си, а малко по-късно ги изгони и от палата си в “Бояна”, който впослествие продаде. Днес младите Гущерови живеят под наем, като рентата се плаща от най-стария член на фамилията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

На какво ухае крал Чарлз

Мнозина следят живота на кралските особи изкъсо и взимат пример от тях както за поведение, така и за начин на обличане. Безспорно е, че принцове и принцеси, крале и кралици имат усещане за стил, което изграждат през годините и с което повлияват дори и модните тенденции. Колкото обаче и облеклото […]

Subscribe US Now