Дъщерята на Чарли Шийн – отново по бански и все по-секси

Каквото и да направи Сами Шийн, или където и да отиде, тя никога не забравя своите почитатели. 18-годишното момиче държи да ги държи в течение за всичко, което се случва около нея – независимо дали става въпрос за поредното неразбирателство с родителите, за посрещането на някой празник или за екзотично пътешествие.
Преди няколко дни, порасналата дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс сподели с последователите си в Instagram своите нови плажни приключения. И не откъде да е, а от топлите и слънчеви Хавайски острови.
От снимките, които Сами публикува, не става ясно с кого точно тя прекарва ваканцията си, но доколкото сме запознати със своенравността ѝ, със сигурност не е с някой от родителите. Още повече, че снимките са наистина горещи.
На един от кадрите Сами позира с изрязан розов бански, в металически оттенък, на фона на красив водопад. И не намира за нужно да прави каквито и да е уточнения, а да остави всичко на въображението на своите последователи.

И тъй като те очевидно остават очаровани, ако съдим по коментарите към кадъра, то още на следващия ден Сами побърза да им поднесе нова, апетитна серия от снимки. “Още малко за вас”, написа тя към публикацията, в която позира на фона на красив залез.
Любопитните си ваканционни снимки, Сами сподели само две седмици след като представи себе си в оскъдно бельо по случай празника Свети Валентин, припомня Hollywood Life. А малко преди това пък бяха коледните празници.
От всичко става ясно, че дъщерята на Чарли Шийн, въпреки крехката си вързаст, никак не се колебае да бъде провокативна. Неотдавна тя дори се присъедини към платената социална мрежа ОnlуFаnѕ, популярна със съдържанието си за възрастни.

Нещо, за което получи подкрепата на собствената си майка – 52-годишната Денис Ричардс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пищната Пам Веледис се промени до неузнаваемост след "Ергенът" СНИМКИ

Пам Веледис бързо се превърна в топ звезда в тазгодишното издание на романтичното риалити “Ергенът”, излъчвано в ефира на bTV. Червенокосата дама много се хареса на зрителите, които не спират да пишат колоритни коментари по неин адрес, които за разлика от писанията за останалите участнички, са много позитивни. Пам обича да […]