Пищната Пам Веледис се промени до неузнаваемост след “Ергенът” СНИМКИ

Пам Веледис бързо се превърна в топ звезда в тазгодишното издание на романтичното риалити “Ергенът”, излъчвано в ефира на bTV. Червенокосата дама много се хареса на зрителите, които не спират да пишат колоритни коментари по неин адрес, които за разлика от писанията за останалите участнички, са много позитивни.

Пам обича да пише есета, както стана ясно, и изобщо, ама изобщо не се притеснява от критика и хейт, които, както знаем, в България са почти с ранг на национален спорт. Просто защото тя е свикнала с негативното отношение.
Елисавета от “Ергенът” в опасна връзка с Филип Плейн СНИМКА
След участието си в “Ергенът” точно тази позитивна вълна така я залива, че бързо я превръща и в любима риалити звезда в социалните мрежи, където последователите ѝ се увеличават с всеки изминал ден.

Веледис спортура 5 пъти седмично във фитнес зала, защото иска да е здрава и силна, а не защото я дразнят коментарите на хората. Преди години в интервю тя бе споделила, че не се срамува да облича секси и предизвикателни дрехи. Не се притеснява от тялото си, макар да е получавала неодобрителни погледи и коментари.
Габи от “Ергенът” си направи ринопластика, ето го резултата ВИДЕО

“За годините си съм минала през доста версии на себе си, някои заради други хора около мен, но останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо, не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня. Не гася лампата, когато правя секс. Има мъже, които го правят, мислейки си, че се притеснявам. Благодаря им, но не е така…”, е споделила през 2018 г. Пам, когато е на 28 години. 
“Сексът за мен е обмяна на енергия и изкуство. Да изпиташ нещо с определен човек, каквото не би могъл с никой друг”, казва още в интервюто си Пам./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли надежда Том Сайзмор да оживее

Актьорът Том Сайзмор става известен през 90-те години с участието си във филми като “Пърл Харбър”, “Жега” и “Спасяването на редник Райън”, където влиза в ролята на сержант Хорват и си партнира с Том Ханкс. Том Сайзмор е номиниран и за Златен глобус, но заедно със славата и богатството го […]