Вики от “Един за друг” нагорещи мрежата с тези СНИМКИ 18+

Виктория е смятана за една от най-красивите жени от последния сезон на “Един за друг”, а това мнение се затвърждава с пълна сила от провокативните й снимки в социалните мрежи. 

Наш репортер намери няколко горещи кадри, които биха накарали всеки мъж да завиди на Георги, че има такова съвършенство до себе си. 
Те са една от най-симпатичните млади двойки в новия сезон на “Един за друг”. Борбени, единни и много влюбени един в друг.  Въпреки крехката си възраст, младите влюбени са заедно от близо 8 години.
 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Виктория Димовa (@viktoriq999)

Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма. Именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си.
Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Виктория Димовa (@viktoriq999)

Мацката обаче е доста популярна инфлуенсърка, а в профила си в Instagram има доста секси и провокативни снимки. От фотосите е видно, че Вики се поддържа доста. Обича да спортува, но и модата ѝ е страст. Стилът ѝ е секси, съвременен и в същото време интересен.
Пътешествията пък са другата страст на Вики и Георги. В Instagram изобилства от готини снимки, правено по време на ваканциите на двойката./show.blitz.bg
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Виктория Димовa (@viktoriq999)

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямото завръщане на Джони Деп

Последната роля на Джони Деп в киното е тази в “Минамата” от 2020 г., който за първи път бе показан на филмовия фестивал в Берлин. Оттогава обаче не сме гледали актьора във филм, заради всички правни проблеми, които му се струпаха. През март 2021 г. Деп загуби дело за клевета, […]