Щурото парти на Селена Гомес

За много от нас рожденият ден е един от най-големите и дългоочаквани празници. Все пак си е само наш, получаваме цялото внимание на близки и приятели, подаръци и какво ли още не. А да не говорим за юбилей. Ето такъв, наситен с емоции, си спретна Селена Гомес.
Изпълнителката отпразнува 30-ия си рожден ден по подобаващ начин. Първоначално тя публикува снимка заедно с най-близката си приятелка Тейлър Суифт, на която се вижда как двете са седнали на една маса и, очевидно, си прекарват добре – спокойно и в непринудена обстановка. Признаваме, че последното много ни изненада, а вероятно и още много хора по света, които са очаквали подобаващо пищно парти.
Е, то е факт! Два дни по-късно, на 25 юли, в социалните мрежи се появи видео със Селена, която определено се забавлява щуро с приятелите си. Сред тях отново е Тейлър Суифт, както и София Карсън, Франша Рейза и др., пише DailyMail.
Гомес е в бляскава бяла рокля до колената, вързана на опашка коса, розов лек грим и сребристи обици тип “халки”. Явно певицата е чакала уикенда, за да почерпи подобаващо най-близките си. Точно като за 30-годишен юбилей.
А честитките към нея не спираха през целия ден. Камила Кабейо също не пропусна да поздрави за празника приятелката си, публикувайки кадър на торта с отпечатана върху нея снимка на Селена като дете с динозавъра Барни. “Обичам те, ку**** @selenagomez, честит рожден ден”, написа тя, въпреки че не е ясно дали е присъствала на партито.
А днес, 26 юли, самата рожденичка публикува трогателен пост за пътя, през който е преминала през 20-те си години, и за уроците, които са я направили човекът, който е сега. 
“Моите двадесет бяха едно пътуване през добри, трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя. Всеки от тях ме е оформил в човека, който съм днес. Човек, който все още се учи, но е все по-наясно какво има значение и какво иска. Човек, който е благодарен за всеки един дар и всеки един урок по пътя… След няколко дни празнуване, чувствам сърцето си пълно, благодарно и мога да кажа, че наистина започвам да харесвам 30-те си години”, са част от думите на Селена Гомес. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда дъщерята на Хайди Клум по бански

Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад гърба си. Нейните славни години на подиума минаха и сега е време на следващото поколение да го завладее. А тя си има повече от добър наследник в лицето на дъщеря си Лени. Наскоро Лени използва своя Instagram, за да публикува горещ кадър […]

Subscribe US Now