Хайди Клум отново не разочарова с костюма си за Хелоуин

Хелоуин отмина и останаха само снимките и спомените от костюмите, с които сме се маскирали тази година. Но трябва да си признаем, че целият празник премина и с мисълта с какво ли ще ни изненада Хайди Клум тази година.
Кралицата на Хелоуин всяка година се старае да надмине себе си. Преди няколко дни тя пусна своя гола снимка, за да ни подразни и да подскаже, че е в трескава подготовка за празника.
Тогава загатна и че костюмът ѝ ще бъде огромен и много цветен. Е, вече знаем за какво точно е говорела, защото партито ѝ мина и тя се бе маскирала като гигантски паун.
И ако тя е тялото на пауна, то крилата му са съставени от цял куп хора. От снимките от партито на Хайди Клум за Хелоуин виждаме, че зад модела са застанали точно 10 души, които също са дегизирани така, че да изглеждат като характерната за пауна окраска.
Пред People Клум казва, че винаги е искала да създаде костюм, който да бъде съставен от много хора. И именно в пауна е видяла идеалната възможност. Съпругът на модела – Том Каулиц, не пропусна, разбира се, партито и се появи дегизиран като гигантско яйце.
Миналата година, когато Хайди Клум бе облечена като червей, Каулиц се бе пременил като рибар. Въпросните 10 души от тазгодишният ѝ костюм не са никак случайни, защото те са акробати от Цирк дю Солей.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой отказа да присъства на клетвата на принцеса Леонор

На 31 октомври принцеса Леонор навърши 18 години. За първородната дъщеря на настоящия крал на Испания Фелипе и съпругата му кралица Летисия това означаваше и да участва в тържествена церемония в испанския парламент. Там престолонаследничката се закле във вярност към конституцията на страната си. “Заклевам се да изпълнявам вярно задълженията […]

Subscribe US Now