Да си откраднеш целувка от бъдещия крал на Англия

През март, 1979 г. 30-годишният принц Чарлз, бъдещият крал на Великобритания, е на обиколка в Пърт, Западна Австралия като официален представител на своята майка, кралица Елизабет II.
И макар да изпълнява стриктно своите служебни ангажименти, Чарлз все пак не пропуска любимия си сутрешен ритуал – плуването, и затова се потапя във водите на океана в 6:30 сутринта.
Но докато престолонаследникът излиза от водата, неочаквано е пресрещнат от млада жена, която се втурва към него, слага ръце на раменете му и се опитва да го целуне.
Това е Джейн Прийст – 26-годишен австралийски модел, която, както изглежда, разпознава принца, докато се разхожда по плажа с изрязан бански, и реагира спонтанно.
Оказва се обаче, че моментът, който е уловен от камера, всъщност не е толкова спонтанен. В документален филм от 2013 г. кралският фотограф Кент Гавин призна, че е помолил Прийст да изтича и целуне Чарлз, за да създаде възможност за пикантна снимка.
Една година по-рано, в интервю за лондонския вестник Evening Standard, самата Прийст обясни как срещата не е протекла точно по план. “Когато принц Чарлз ме видя, той буквално се гмурна във водата и аз реших да го последвам. Но когато влязох, той пък излезе. В крайна сметка се оказах със съсипана прическа и грим и се чувствах много сконфузно.”
“Все пак отидох и сложих ръце на гърдите му, за да го целуна, но Чарлз каза: “Не, не мога да те докосна, не мога да те докосна”, споделя още Джейн.
Въпреки това, снимката предизвиква огромен интерес, появявайки се на първите страници на изданията по целия свят. Случаят остава и един от редките, в които британски принц е сниман по бански.
Изображението носи и слава на Прийст, която развива успешна кариера на модел и телевизионна звезда. “Докоснах се до самия принц Чарлз, един от най-могъщите мъже в света. И той беше абсолютно очарователен”, допълва още Джейн, цитирана от CNN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Див скандал в ефира на bTV! Сашо Кадиев скочи агресивно срещу Валерия от "Ергенът"

Истински скандал се разигра в “Преди обед” по бТВ между водещия Сашо Кадиев и победителката от “Ергенът” Валерия. Тя се появи на интервю сама, без годеника си Евгени, каквато е била предварителната уговорка и това много ядоса целия екип на предаването, които си го изкараха на плевенчанката.  За първи път […]

Subscribe US Now